Stichting Bijzonder Gewoon

Als ouder wil je het beste voor je kinderen. Voor hun ontwikkeling is het belangrijk dat ze kennis maken met verschillende sporten, muziek, leren zwemmen en vriendjes ontmoeten. Als je kind autistisch e/o een verstandelijke beperking heeft is het niet meer zo vanzelfsprekend dat je kind aan dergelijke activiteiten mee doet. Vriendjes maken blijkt niet zo eenvoudig en lessen in van alles en nog wat kunnen alleen gegeven worden door mensen die weten hoe ze met het kind om moeten gaan.

Bijzonder Gewoon is opgericht door moeders van bijzondere kinderen die overal buiten de boot vallen. Uit ergernis over het schrale vrijetijdsaanbod hebben we besloten zelf activiteiten te gaan organiseren. Onze kinderen zijn dan wel bijzonder maar ze willen wel gewoon meedoen!

www.stichtingbijzondergewoon.nl